Єфремов: Угода про ЗВТ в СНД ще не готова для ратифікації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Угода про ЗВТ в СНД ще не готова для ратифікації

103
Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявляє про необхідність доопрацювання угоди про створення зони вільної торгівлі в рамках Співдружності Незалежних Держав (СНД) для її ратифікації Радою. Про це він сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання Українських Новин.
"Я можу сказати так, що ми не готові на сьогоднішній день до того, щоб імплементувати той документ, який є. Над ним триває робота, і ми з нашими колегами з Російської Федерації доопрацюємо його до того стану, який ми розуміємо, і ми готові будемо вийти на імплементацію в будь-який день", - сказав він.
Єфремов уточнив, що документ про створення зони вільної торгівлі не підготовлений для прийняття його парламентом. "Той документ, який є, як оцінюють наші юристи і фахівці, він не підготовлений для прийняття у Верховній Раді, чому він і не з'являється сьогодні як документ", - сказав він.
Єфремов не уточнив терміни доопрацювання документа.
Як повідомлялося, Верховна рада і Державна Дума (нижня палата парламенту) Росії домовилися про синхронний розгляд ратифікації угоди про зону вільної торгівлі в рамках Співдружності Незалежних Держав (СНД). Голова Верховної Ради Володимир Литвин допускає, що парламент розгляне законопроект про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі в рамках СНД в кінці лютого. 18 жовтня 2011 р. 8 країн СНД домовилися про створення зони вільної торгівлі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас