Єфремов: Верховна Рада не планує приймати законопроекти для приватизації ГТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: Верховна Рада не планує приймати законопроекти для приватизації ГТС

Енергетика
164
Найближчим часом парламент не буде приймати законопроекти, які передбачають можливість приватизації газотранспортної системи (ГТС) України. Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає РБК-Україна.
Відповідаючи на запитання журналістів про те, чи планує ВР приймати законопроект №9429 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою забезпечення реформування нафтогазового комплексу" і що передбачає цей документ, Єфремов сказав:
"Наскільки я розумію, сьогодні уряд нічого не може зробити в рамках того законодавства, яке є з цього нафтогазового комплексу, - не може вийти ні на ринок IPO, не може запропонувати співпрацю іншим компаніям. Для того, щоб скасувати цю прогалину в нашому законодавстві, вони пропонують відповідні юридичні зміни".
На питання про те, чи планується даним законопроектом приватизація ГТС, Єфремов підкреслив, що в даному законопроекті такої можливості не передбачається, але "це може передбачатися, якщо пройдуть певні етапи і буде проведена відповідна робота".
Нагадаємо, 10 лютого віце-спікер ВР Микола Томенко заявив, що Україна не буде продавати ГТС.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас