Президент звільнив першого заступника голови Антимонопольного комітету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент звільнив першого заступника голови Антимонопольного комітету

597
Президент України Віктор Янукович звільнив з посади першого заступника голови - державного уповноваженого Антимонопольного комітету Юрія Кравченка, який обіймав її з вересня 2005 року.
Відповідний указ глава держави підписав у п'ятницю, 17 лютого, і розмістив на своєму веб-сайті, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Іншим указом в цей же день він звільнив з посади держуповноваженого АМКУ Сергія Стефановського, який обіймав її з жовтня 2002 року.
Як повідомлялося, Верховна Рада в кінці грудня внесла зміни в закон про Антимонопольний комітет, скоротивши число держуповноважених з десяти до восьми. При цьому якщо раніше з числа держуповноважених призначалося два перші і три заступники голови комітету, то тепер - один перший і один заступник, а за необхідності президент може ввести ще одну посаду заступника.
На початку лютого В.Янукович перепризначив на посади першого заступника - держуповноваженого Рафаеля Кузьміна, заступника-держуповноваженого - Ларису Колесник, держуповноважених - Сергія Шершуна, Світлану Мороз, Сергія Нетудихату та Михайла Русинського.
На цьому тижні він також звільнив з посади держуповноваженого АМКУ Олександра Вознюка.
Таким чином, в антимонопольному відомстві залишилися вакантними дві посади держуповноваженого.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас