Податкова та підприємці підписали меморандум про співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова та підприємці підписали меморандум про співпрацю

730
Державна податкова служба та Асоціація платників податків підписали меморандум про співпрацю та узгодили план спільних дій. Про це УНН повідомили в прес-службі ДПАУ.
Голова ДПСУ Олександр Клименко при цьому закликав бізнес-спільноту направити зусилля, в першу чергу, на остаточне викорінення корупції з відносин між платниками та податківцями.
"Представники бізнес-середовища своєю громадянською активністю, боротьбою за права підприємців стають тим стимулом, який спонукає нас, податківців, вдосконалюватися щодня. Ми навчилися (і продовжуємо вчитися) миттєво реагувати на критику", - запевнив керівник ДПАУ.
Також податкова і підприємницьке громадське об'єднання утворили загальну "погоджувальну комісію з розгляду проблемних (спірних) питань у сфері оподаткування". Відтепер всі можливі суперечності у відносинах між бізнесом та податківцями будуть розглядатися за участю представників усіх зацікавлених сторін.
"Я очікую, що ця комісія стане своєрідним "податковим арбітражем", дозволить неупереджено і всебічно вивчати всі неоднозначні ситуації в наших відносинах. І, відповідно, допоможе приймати виважені та узгоджені з усіма зацікавленими учасниками рішення", - підкреслив Клименко.
Як повідомлялося, голова Державної податкової служби Олександр Клименко сказав про те, що в січні поточного року держава відшкодувала 120 млн грн заборгованості з відшкодування ПДВ малим і середнім підприємствам.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас