Мінфін Білорусі розраховує продовжити з МВФ діалог про фінансове співробітництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін Білорусі розраховує продовжити з МВФ діалог про фінансове співробітництво

Казна та Політика
77
Мінфін Білорусі розраховує обговорити з оглядовою місією Міжнародного валютного фонду питання подальшого фінансового співробітництва. Про це заявив журналістам перший заступник міністра фінансів республіки Володимир Амарін.
МВФ раніше в середу заявив, що з квітня цього року в Білорусі буде відсутній постійний представник фонду. Можливість призначення постпреда фонд пов'язує з готовністю Мінська до нової програми реформ.
"Під час роботи місії заплановано зустрічі в Міністерстві фінансів, на яких сторони обговорять підсумки роботи фінансової системи в 2011 році, а також основні пріоритети та завдання бюджетно-податкової політики в 2012 році. Не виключається, що під час консультацій обговорюватиметься питання фінансового співробітництва з МВФ", - сказав Амарін.
Оглядова місія МВФ працюватиме в Мінську з 22 лютого по 6 березня.
З 2004 року в Білорусі був відсутній постійний представник МВФ. З квітня 2009-го постпредом МВФ в Білорусі є Наталія Колядіна. З січня 2009-го по квітень 2010-го МВФ в Білорусі реалізовував програму stand-by, яка була підтримана кредитом фонду на 3,6 млрд доларів.
Торік Білорусь попросила у МВФ нову фінансову підтримку в розмірі від 2 млрд до 7 млрд доларів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас