До утеплення київських будинків залучать інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До утеплення київських будинків залучать інвесторів

138
Київська влада розробляє інвестиційні проекти комплексної реконструкції системи теплопостачання та термосанації житлових масивів "Виноградар", "Мінський" і "Теремки".
Зокрема, інвестиційні проекти включають пропозиції щодо термомодернізації 433 будинків і 55 споруд комунальної та бюджетної сфери - серед них 23 школи, 4 лікарні і 28 дитячих садків, пише Kievpress. Передбачається, що це дозволить скоротити споживання природного газу не менш ніж на 50%, витрати на забезпечення опалення і гарячого водопостачання на 40-50%.
Проекти планується винести на Перший інвестиційний форум, який відбудеться 29 березня в Києві.
"Важливим механізмом реалізації ініціатив Стратегії розвитку Києва до 2025 року визначено залучення інвесторів до впровадження інфраструктурних проектів столиці, в першу чергу, проектів, пов'язаних з економією енергоносіїв. Тому завданням міської влади є створення відповідних умов і програм, які дозволять залучити до важливих для столиці проектів приватний сектор, зокрема, енергосервісні компанії", - сказав глава Київської міської адміністрації Олександр Попов.
Термомодернізація буде включати проведення централізованого моніторингу енерговитрат, комплексну модернізацію обладнання та освітлення, встановлення індивідуальних теплових пунктів, утеплення огороджувальних конструкцій, заміну вікон та реконструкцію теплових мереж.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас