Finance.ua оголошує новий конкурс серед своїх читачів на forum.finance.ua! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Finance.ua оголошує новий конкурс серед своїх читачів на forum.finance.ua!

305
На честь свого 14-річного ювілею, який ознаменує цей рік, Finance.ua повідомляє про старт конкурсу для зареєстрованих користувачів на forum.finance.ua під назвою - "Читаєш Finance.ua - потрап на Сухишвілі!".
"Восьме чудо світу" - саме так ЗМІ охрестили грузинський національний балет "Сухишвілі". Це - унікальний феномен, який потрібно побачити на власні очі хоч би раз. Грузинські артисти балету - досконалість, це навіть не танець, це - політ.
Конкурс відбувається в 2 етапи. Користувачам буде запропоновано залишити в спеціальній темі анекдот на економічну тематику. Серед всіх, хто залишить свій анекдот, шляхом лотерейного розіграшу 16 лютого (четвер) будуть визначені 2 переможці. Кожен з них отримає по 2 квитки на виступ грузинського національного балету Сухишвілі, який відбудеться в палаці Україна 19 лютого!
Беріть участь в конкурсі, розкажіть про нього вашим друзям, нехай вони підтримають вас - і хай вам усміхнеться фортуна!
Важливо!
1. Нецензурні анекдоти та коментарі будуть видалені, а їх автори будуть заблоковані. З переможцями зв'яжуться через "приватні повідомлення" і повідомлять про спосіб отримання ними квитків.
2. Звертаємо вашу увагу на те, що вручення квитків переможцям відбудеться 17 лютого - в п'ятницю. Відповідно, розраховуйте свій час і відстань - якщо ви не підтвердите свою можливість забрати їх цього дня - ви автоматично втратите свій приз.
3. З детальними правилами розіграшу можна ознайомитися за посиланням http://forum.finance.ua/topic108337.html
4. Якщо Ви ще не зареєстровані в http://forum.finance.ua/, то нагадуємо, що реєстрація займає всього декілька хвилин, особливо якщо Ви використовуватимете реєстрацію через gmail або facebook.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас