Янукович пообіцяв спецпідготовку для кандидатів у судді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович пообіцяв спецпідготовку для кандидатів у судді

270
Введення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді має стати наступним кроком у розбудові системи відбору суддівського корпусу. Про це заявив президент України Віктор Янукович під час виступу на урочистій церемонії складення присяги суддями, вперше призначеними на посаду, повідомляє прес-служба глави держави.
"Такий крок дозволить майбутнім суддям глибше опанувати навики професії, удосконалити свої знання і перевести їх з теоретичної площини в практичну", - переконаний Віктор Янукович.
На думку глави держави, саме професіоналізм суддів є головною складовою в побудові в Україні справедливого і чесного суду, який діє за законом і захищає права кожного громадянина.
Будь-які зміни в сфері судочинства, підкреслив президент, повинні, перш за все, враховувати інтереси звичайного громадянина, забезпечення прав і свобод якого повинно стати основною метою діяльності органів влади всіх рівнів.
"Пам'ятайте: авторитет судової влади і довіра до суду з боку суспільства залежить від ваших дій, від змісту кожного рішення, яке ви заявите іменем України", - сказав Янукович, звертаючись до новопризначених суддів.
Нагадаємо, раніше президент заявив, що сприяти зміцненню незалежності судової гілки влади має не тільки підвищення зарплати суддям, але й направлення судових зборів на потреби правосуддя.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас