Американські вчені відкрили синдром тещі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські вчені відкрили синдром тещі

48
Американські вчені з'ясували, що чоловіки, які живуть в одному домі з тещами, частіше страждають від тривожних станів, проблем з серцем і судинами, потенцією.
Фахівці Мічиганського інституту морфології людини провели дослідження за участю однієї тисячі чоловіків, за якими спостерігали до і після їх вступу в шлюб, повідомляє ТСН.ua.
Як з'ясувалося, у 70% учасників експерименту після весілля життєві показники покращилися, а у 30% різко погіршилися. Цих чоловіків об'єднувала одна обставина - всі вони після весілля стали жити в одному домі з мамою дружини.
Однак дослідники спростували припущення, що на здоров'ї чоловіків позначилися погані стосунки з тещею. Вчені вважають, що чоловічий організм генетично запрограмований не переносити маму дружини. Вони назвали цей стан "синдром тещі" і пояснили, що він заснований на підсвідомому конфлікті двох домінуючих осіб.
Раніше повідомлялося, що одне з провідних агентств Парижа, що вивчає тренди, визначило, який тип чоловіків прийде на зміну метросексуалам.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас