У столиці відкриють Замок любові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці відкриють Замок любові

51
14 лютого, в рамках завершення соціального проекту Запишись заради своєї любові, в Києві представлять арт-об'єкт Замок любові.
Об'єкт, спеціально для проекту виготовлений скульптором Олегом Пінчуком, буде розміщений на Мосту закоханих, в Маріїнському парку. У прес-релізі організаторів зазначається, що відкритий він буде рівно через 100 років, в 2112. Ключ від замка стане перехідним символом і буде зберігатися в організаторів проекту.
Соціальний проект "Запишись заради своєї любові" стартував 1 лютого 2012 року. Мета проекту - закликати молодь зберегти свою любов на віки і дати можливість новим поколінням побачити, як ми любили в 2012 році.
Протягом двох тижнів всі охочі приєднатися до проекту могли записувати свої відеовалентинки - зізнання в любові, а також побажання та напутні слова для нових поколінь на спеціальній сторінці SAY.TV/LOVE. Флешка із записами буде розміщена всередині арт-об'єкту.
Учасниками проекту стали відомі українські виконавці, серед яких: група СКАЙ, співак Олексій Матіас, співачка Марта, дует Emotion, співачка Ольга Шаніс, співачка Марія Собко, група Blondy, співак Дмитро Скалозубов, співачка Mirra Gold, дует TIRAMISU, група TreeОrange, співачка Ольга Цибульська, Гайтана, Женя Фокін, Макс Барських, РіалО, ДіО.фільми, ТіК, брати Борисенки, Аліна Гросу, Тіна Кароль, Руслана Лижичко, Ані Лорак, Ірина Білик, Арктика, Марта, Друга Ріка, Олексій Кузнєцов, Гарячий шоколад, Тамерлан Одеський та Олена Омаргулієва, Євгенія Власова, Kishe.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас