Квитки на матчі Євро-2012 дозволять безкоштовно їздити в громадському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квитки на матчі Євро-2012 дозволять безкоштовно їздити в громадському транспорті

194
Власники квитків на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року будуть мати право на проїзд у громадському транспорті у містах, що приймають турнір, протягом 36 годин в ігровий день і до полудня наступного дня.
"Власники квитків на матчі будуть мати право на безкоштовний проїзд протягом 36 годин в ігровий день і до полудня наступного дня. Акредитовані гості та організатори турніру також мають право на безкоштовний проїзд в громадському транспорті", - повідомив директор турніру УЄФА Євро-2012 Маркіян Лубківський під час семінару для представників посольств країн-учасниць чемпіонату, який відбувся в п'ятницю, 10 лютого, в місцевому організаційному комітеті "Євро-2012 Україна", повідомляє Інтерфакс-Україна.
В рамках заходу організатори турніру ознайомили учасників із загальною інформацією про нього, розповіли про хід підготовки, порядок запрошення і прийом посадових осіб та іноземних представників країн-учасниць Євро-2012, вимоги протоколу, забезпечення безпеки та правопорядку, медичного обслуговування гостей чемпіонату. У прес-службі МОК відзначають, що під час попереднього чемпіонату Європи в 2008 році на деяких матчах перебувало до 100 вищих представників держав - президентів, прем'єр-міністрів, глав урядів.
Значна частина семінару була присвячена плануванню візиту в Україну іноземних уболівальників. Зокрема, представники МОК, Міністерства закордонних справ, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства внутрішніх справ та Державної прикордонної служби розповіли про візові питання, процедури проходження прикордонного контролю, транспортні питання.
"Ми зараз приділяємо багато уваги налагодженню ефективної комунікації і співпраці з представництвами країн-учасниць Євро-2012. Це важливо як з точки зору інформування вболівальників про практичні аспекти візиту в Україну на етапі планування їхньої подорожі, так і підтримки під час їх перебування в нашій країні безпосередньо під час проведення турніру влітку цього року", - підкреслив Лубківський.
Наступний подібний семінар відбудеться в середині березня цього року.
Раніше влада Польщі заявила про готовність 90% об'єктів, необхідних для проведення цього літа фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас