Суд у справі Луценка завершив судове слідство і призначив початок дебатів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд у справі Луценка завершив судове слідство і призначив початок дебатів

Кримінал
298
Печерський районний суд Києва надав екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку, його захисту, прокурорам час до вівторка, 14 лютого, для підготовки до судових дебатів.
На засіданні головуючий у справі за обвинуваченням екс-міністра суддя Сергій Вовк оголосив матеріали, долучені до справи на стадії доповнень, а потім оголосив про завершення судового слідства і переходу до стадії судових дебатів.
"Суд на місці визначив судове слідство оголосити завершеним і перейти до судових дебатів", - сказав Вовк.
Наступне судове засіданні у справі Луценка відбудеться 14 лютого о 9:30.
Крім того, на сьогоднішньому засіданні суд допитав експерта у справі Галину Ільчук і екс-віце-прем'єр-міністра України Олександра Турчинова.
Зокрема експерт сумнівається в нанесенні збитків державі при проведенні Дня міліції у Палаці України.
"Якщо ці кошти в розмірі 300 тисяч гривень були переказані за оренду залу в Палаці Україна для проведення урочистих заходів, то таких збитків немає", - зазначила Ільчук.
Раніше, 6 лютого суд почав допит Луценка. Під час дачі свідчень він зазначив, що дана справа є сфальсифікованим і ніяких доказів його провини немає.
Судові дебати - це завершальна стадія судового процесу. Після виступу в дебатах, реплік і останнього слова підсудного суд виходить до дорадчої кімнати для винесення вироку.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас