Відеоінтерв'ю з власником "Пак-Експо" про розробку бізнес-стратегії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відеоінтерв'ю з власником "Пак-Експо" про розробку бізнес-стратегії

195
"Ми хочемо завжди бути на півкроку попереду конкурентів, - каже Валерій Миколайович Савченко, власник і генеральний директор "Пак-Експо". - Для швидкого досягнення стратегічних цілей нам необхідна була допомога професіоналів. Саме тому ми звернулися до експертів компанії ІНТАЛЄВ".
У листопаді 2011 р. компанія "Пак-Експо" спільно з ГК "ІНТАЛЄВ" розпочала реалізацію проекту по постановці стратегічного управління "МЕГАЦІЛЬ". В рамках проекту були вирішені наступні завдання:
- розроблена карта системи збалансованих показників, що формалізує стратегічні цілі компанії, і перелік KPI, що відображають їх досягнення;
- виходячи із стратегічних цілей компанії, оптимізована організаційна та фінансова структури підприємства;
- впроваджена нова система мотивації, яка стимулює персонал до досягнення стратегічних цілей компанії.
Детальніше про хід спільного проекту з компанією "ІНТАЛЄВ", його результати та ефекти, дивіться у відеоінтерв'ю з паном Савченко.
Послуга ІНТАЛЄВ "МЕГАЦІЛЬ", якою скористалася компанія "Пак-Експо" однаково ефективна, як для компаній з довгостроковими планами, так і для тих бізнесів, які сьогодні відчувають значні труднощі. Головним результатом такого проекту є чіткий, контрольований план руху до стратегічних цілей компанії і згуртована команда, фанатично налаштована на їх досягнення. Тобто все необхідне для якісного прориву у розвитку компанії вже через два-три місяці!
Довідка про компанії
ТОВ "ПАК-ЕКСПО" є лідером з виробництва та реалізації однокомпонентних поліетиленових гвинтових ковпачків для газованих і негазованих напоїв, соків, молочних продуктів.
Група компаній "ІНТАЛЄВ" - міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на впровадженні сучасних автоматизованих систем управління бізнесом: фінансове, стратегічне, процесне управління. Виконано більше 800 проектів.
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас