Балога: Кабмін найближчим часом внесе в ВР законопроект про перехід України у другий часовий пояс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Балога: Кабмін найближчим часом внесе в ВР законопроект про перехід України у другий часовий пояс

661
Найближчим часом уряд внесе до Верховної Ради України (ВР) проект закону, яким пропонується, щоб Україна жила в другому часовому поясу. Про це під час відповідей на запитання народних депутатів заявив міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми пропонуємо знову переходити на літній облік часу. Те ж саме буде робити і Європа. Але в зв'язку з цим, що ми повинні в цьому залі знайти консенсус і визначитися, за яким часовим поясом будемо жити, я сподіваюся, що буде більше, ніж дві третини голосів, щоб ми з вами просувалися в другій часовий пояс, і що ми в цьому часовому поясі будемо жити. Я вважаю, що це виважене рішення уряду, яке надійде найближчим часом в зал Верховної Ради", - заявив Балога.
Також Балога додав, що ідеальним для України було б, якщо б і восени, і навесні переводилися годинники, як це робиться в Європейському Союзі.
Нагадаємо, на засіданні уряду 25 січня було перенесено розгляд законопроекту "Про порядок обчислення часу на території України".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас