Батько вбив знайомих дочки, що видалили її з друзів у Facebook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Батько вбив знайомих дочки, що видалили її з друзів у Facebook

Кримінал
204
Американська прокуратура висунула звинувачення чоловікові, що розстріляв сімейну пару за те, що вона видалила з друзів у соціальній мережі Facebook його 30-річну дочку, повідомляє сайт телеканалу CBS News.
Шістдесятирічний Марвін Поттер вирішив розправитися з кривдниками своєї дочки, яка дуже тяжко переживала цілком пересічну ситуацію в соціальних мережах - подружня пара видалила жінку зі списку друзів.
Поттер неодноразово намагався "поговорити по душах" з Біллі Пейн-молодшим і його співмешканкою Біллі Джин Хейворт, однак йому здалося, що погрози не привели ні до якого результату. Тоді чоловік вирішив взятися за зброю.
В останній день січня він вкотре приїхав додому до Пейна і Хейворт і розстріляв їх. Тіла загиблих виявив знайомий подружньої пари, який заїхав в гості, щоб забрати кореспонденцію. Чоловік виявив в будинку також восьмимісячну дитину пари, яку вбивця не зачепив: немовля лежало в руках у матері.
Разом з Марвіном Поттером поліція затримала також 38-річного друга підозрюваної, який, за версією слідства, також причетний до вбивства.
Facebook - найбільша соціальна мережа в світі, яку студенти Гарварду створили в 2004 році. Аудиторія мережі в даний час складає близько 850 мільйонів користувачів по всьому світу. Кожен користувач Facebook створює свій профіль, де розміщує особисту інформацію та фотографії. Користувачі можуть додавати один одного в друзі, обмінюватися повідомленнями, завантажувати фото- і відеоматеріали і створювати групи за інтересами.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас