Податкова служба продовжила мораторій на перевірки малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова служба продовжила мораторій на перевірки малого бізнесу

Казна та Політика
980
Державна податкова служба продовжить мораторій на перевірки малого бізнесу. Малих підприємців не будуть тривожити не тільки в першому, але й у другому кварталі 2012 року
Про це повідомив Голова ДПСУ Олександр Клименко сьогодні після засідання Кабінету Міністрів, повідомляє ЛігаЗакон.
Він підкреслив, що діючий мораторій безумовно виконується. " Жоден інспектор або податковий міліціонер не відвідав жодного ринку або інше місце, де працюють підприємці. Малий бізнес брав участь у створенні нової спрощеної системи оподатковування, а згодом отримав адаптаційний період для впровадження у своїй роботі нових вимог закону", - відзначив Олександр Клименко.
Крім того, триває скорочення кількості перевірок інших суб'єктів господарювання. План на перший квартал передбачає, що будуть перевіряти тільки 2 тис. підприємств.
Як повідомляється на сайті ДПС, позаторік в Україні відбулися 23 тисячі перевірок. У минулому - 12 тис. В 2012 році - близько 8 тис.
" Тобто за рік фіскальний контроль поменшав майже втроє, і при цьому став якісніше. Впроваджена система пошуку суб'єктів тіньової економіки дозволяє знаходити порушників дистанційно, винятково аналітичними методами. Не тривожачи при цьому сумлінних платників. І надалі ми будемо розбудовувати, у першу чергу, безконтактні способи моніторингу", - відзначив Клименко.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас