Integrites виступила юридичним радником ТОВ "Цеппелін Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила юридичним радником ТОВ "Цеппелін Україна"

313
8 лютого 2012 г. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила у якості юридичного радника ексклюзивного дилера американської техніки Caterpillar в Україні, ТОВ "Цеппелін Україна" у сфері вирішення спорів на території Україні.
Команда юристів Міжнародної юридичної фірми Integrites,у складі радника практики вирішення спорів Анни Тищенко та старшого юриста Маріанни Ярощук, під керівництвом партнера практики В’ячеслава Корчева представили інтереси ТОВ "Цепелін Україна" у процесі судового врегулювання масштабного спору з однією з найбільших компаній України. Компанія "Цепелін Україна" - провідний вітчизняний дилер будівельної, сільськогосподарської та промислової техніки, офіційний ексклюзивний дилер американської техніки Caterpillar в Українї. Компанія «Цепелін Україна» працює на ринку України з 1998 р. і входить у всесвітню мережу компаній Zeppelin GmbH з центральним офісом в м. Гархінг (під Мюнхеном, Німеччина). Сьогодні "Цеппелін Україна" постачає на український ринок техніку провідних світових брендів, таких як Caterpillar, Bucyrus, JLG, Metso, Olympian, Challenger, Bourgault, Gregoire Besson, Claas.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Алла Данилюк
Менеджер зі зв язків з громадськістю
alla.danyliuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас