FINANCE.UA запустив безкоштовний експорт готівкових курсів валют по XML — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FINANCE.UA запустив безкоштовний експорт готівкових курсів валют по XML

Валюта
2082
Наш портал продовжує залишатися агрегатором фінансової інформації №1 у Україні й робить все для поліпшення якості своєї роботи. Ще один крок на шляху до цього - наше xml-джерело для отримання готівкових курсів обміну валют в Україні, скористатися яким ви тепер можете абсолютно безкоштовно! Ця зручна послуга буде надзвичайно корисною:
- інтернетам-магазинам, для перетворення цін на товари і послуги за актуальними в їх регіонах курсами валют
- сайтам і порталам, для підвищення інформативності власного контента
- аналітичним програмам і веб-серверу-сервісам, для використання в своїх внутрішніх розрахунках і перетвореннях
Звертаємо вашу увагу на те, що джерело оновлюється кожні 10 хвилин і містить найбільш актуальну інформацію – останні встановлені на даний момент курси купівлі та продажу валют в банках і ПОВ України. Дата останнього оновлення джерела вказана в джерелі. В ньому містяться курси купівлі та продажу всіх валют всіх банків і ПОВ України, які розміщують курси валют на порталі FINANCE.UA.
Не менш зручно і те, що банки і ПОВ в джерелі прив'язані до міст і регіонів (областей України), що дає можливість після обробки отримувати вибірки курсів по певних валютах в певних містах/регіонах України, розраховувати власні інтегральні показники.
Для кожного Банку або ПОВ в джерелі вказаний контактний номер телефону, адреса, місто, регіон і посилання на повний опис організації в нашому "Довіднику організацій".
Для зменшення об'єму даних джерела, валюти, міста, регіони і типи організацій представлені в джерелі індексами. Довідники, що встановлюють відповідність використовуваних індексів їх повним назвам, також містяться в джерелі даних.
Адреса xml-джерела:
- http://resources.finance.ua/ua/public/currency-cash.xml (варіант українською)
- http://resources.finance.ua/ru/public/currency-cash.xml (варіант россійською)
Єдиною і обов'язковою вимогою для використання даного сервісу є наявність посилання на FINANCE.UA, з гіперпосиланням на сторінку http://finance.ua/ru/currency, не закриту для індексації пошуковими системами. Детальнішу інформацію дивіться тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас