Кредитна угода між ЄБРР і Радміном Криму може бути підписана в березні 2012 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитна угода між ЄБРР і Радміном Криму може бути підписана в березні 2012 р

Кредит&Депозит
193
У випадку успішного проходження всіх процедур, кредитна угода між Радою міністрів Криму та Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) щодо реалізації проекту реконструкції системи водопостачання та водовідведення Великої Ялти може бути підписана вже в березні поточного року. Відповідне питання обговорювалося на зустрічі голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова з представниками ЄБРР 2 лютого, передає прес-служба Ради міністрів Криму.
Як повідомив керівник сектора енергетики та інфраструктури в Україні, старший банкір ЄБРР Марк Магалецький минулого тижня проект був схвалений кредитним комітетом банку та винесений на розгляд ради директорів. "Документи в раду директорів подані протягом двох тижнів ми очікуємо відповідь, і після цього отримуємо повноваження на підписання кредитної угоди", - зазначив Магалецький.
Анатолій Могильов зазначив, що Рада міністрів, як і раніше, зацікавлена в спільній реконструкції систем водопостачання Великої Ялти. "Наше принципове рішення є - ми готові брати участь у вашому проекті. Тому що ми розуміємо, що водопостачання ПБК потребує модернізації. Це курорт світового рівня і вирішувати проблему треба", - підкреслив він.
Проект реконструкції систем водопостачання та водовідведення ПБК розроблено з метою підвищення якості очищення стічних вод, запобігання випадків скидання неочищених стоків у водойми, скорочення енергоспоживання, забезпечення стабільної подачі води населенню та екологічної безпеки. "Якщо в лютому будуть узгоджені місцеві гарантії і буде рішення Ради директорів, в березні ми готові підписувати угоду. З урахуванням проведення тендерів та підписання контрактів приступити до робіт ми зможемо в червні", - повідомив присутній на зустрічі провідний банкір ЄБРР Денис Гайовий.
Нагадаємо також, що рішення Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) і Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) про залучення коштів на будівництво метро в Дніпропетровську буде відомо в квітні-травні 2012 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас