ДАІ не хоче бачити водіїв-новачків на дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ не хоче бачити водіїв-новачків на дорогах

1180
Державна автомобільна інспекція закликає водіїв з невеликим стажем керування утриматися від поїздок 4-5 лютого через погіршення погодних умов. Про це йдеться в повідомленні ДАІ, пишуть Українські новини.
Відомство відзначає, що Гідрометеорологічний центр прогнозує 4 та 5 лютого по всій території України, крім східних областей, Криму і Приазов'я сніг і хуртовини, а в західних, північних та Вінницькій областях місцями сильний сніг, а на дорогах ожеледицю.
ДАІ нагадує, що в умовах снігопаду необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар або протитуманними фарами, дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостах і естакадах, відмовитися від ризикованого маневрування, яке за несприятливих погодних умов може призвести до виникнення аварійних ситуацій.
У повідомленні також наголошується, що за необхідності зупинитися необхідно знижувати швидкість поступово, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас