Бекхем перестане зніматися в рекламі нижньої білизни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бекхем перестане зніматися в рекламі нижньої білизни

260
Футболіст Девід Бекхем на презентації своєї колекції нижньої білизни для бренду H&M заявив, що більше не збирається зніматися в рекламі напіводягненим. Про це повідомляє The Daily Telegraph.
Як пише видання, Бекхем більше не хоче зніматися в рекламі нижньої білизни через реакцію своїх синів. За словами футболіста, його діти засмутилися, коли побачили чергову рекламну кампанію нижньої білизни з фотографією їхнього батька.
Колекція нижньої білизни, придумана Девідом Бекхемом, з 2 лютого з'явиться в 1800 магазинах H&M по всьому світу. Ролик з Бекхемом, що рекламує білизну H&M, буде також показаний під час Super Bowl (Суперкубка Національної футбольної ліги США). Бекхем стане першим британцем, що знявся в ролику для Суперкубка. Як відзначає сайт Vancouver Sun, багато американців висловлюють в інтернеті своє невдоволення тим, що під час їхньої національної гри їм будуть показувати рекламу з британським футболістом.
Девід Бекхем вже не перший раз з'являється в рекламі нижньої білизни. Раніше футболіст знімався в рекламі трусів Calvin Klein, а також зі своєю дружиною Вікторією Бекхем для бренду Emporio Armani.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас