Компанія Volkswagen презентувала нових "Жуків" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Volkswagen презентувала нових "Жуків"

1442
Volkswagen опублікував прес-реліз з описом компактного міського автомобіля Beetle 2013 модельного року з турбодизелем. Світова прем'єра сітікара відбудеться на автосалоні в Чикаго, який пройде вже в цьому місяці.
Виходячи з отриманих даних, Volkswagen Beetle 2013 запозичить свій силовий агрегат у дизельних модифікацій седанів Jetta і Passat нового покоління. Нагадаємо, що в них стоїть 2-літровий турбодизель, який цілком можна назвати економічним. Прес-реліз VW свідчить, що мотор споживає трохи більше 8 літрів палива в місті та 6 літрів в заміському циклі. Виробник вважає, що для дизельного "Жука" підходить саме цей мотор, тому що, з урахуванням габаритів і маси, цей автомобіль буде одним з найбільш жвавих у своєму класі, передає Infox.
2-літровий німецький TDI має потужність 140 коней і крутний момент 320 Нм, згідно з офіційними специфікаціям. Будучи встановленим на Volkswagen Beetle 2013 року, він буде працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Як опцію Volkswagen запропонує автоматичну трансмісію з подвійним зчепленням.
В офіційних документах Volkswagen йдеться про велику роботу, виконану над дизайном нового Beetle. Згадується змінена геометрія кузова, особливо в області даху і задніх крил. За твердженнями порталу Autoblog, автомобіль цілком можна вважати серійною модифікацією концепткара Ragster, показаного сім років тому на автосалоні в Детройті. Нові пропорції кузова зробили дизайн Volkswagen Beetle останнього покоління більш потужним, стильним і динамічним.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас