Конкурсна комісія із продажу 50% "Вінницяобленерго" не змогла провести засідання через відсутність кворуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конкурсна комісія із продажу 50% "Вінницяобленерго" не змогла провести засідання через відсутність кворуму

Фондовий ринок
213
Міжвідомча конкурсна комісія із продажу 50% енергопостачальної компанії "Вінницяобленерго" не змогла провести засідання, на якому було заплановано проведення приватизаційного конкурсу через відсутність кворуму.
Про це Українським Новинам повідомило поінформоване джерело.
Засідання мало початися об 11:00, але для участі в ньому прибуло тільки 3 з 7 членів комісії - 2 представники ФДМУ й представник "Вінницяобленерго".
Представники Міністерства енергетики й вугільної промисловості, Міністерства фінансів, Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України", а також представник Вінницької облдержадміністрації не з'явилися.
Комісія поки не визначила день, на який буде намічено наступну спробу проведення засідання.
Як повідомляло агентство, 20 січня міжвідомча конкурсна комісія із продажу 50% "Закарпаттяобленерго" не змогла провести засідання, на якому було заплановано проведення приватизаційного конкурсу, через відсутність кворуму.
З 7 членів комісії тоді на засіданні були присутні тільки 2 представники ФДМУ.
ФДМУ допустив до конкурсу із продажу 50% "Вінницяобленерго" компанії "Львівобленерго", VS Energy International Ukraine (Київ) і "Луганське енергетичне об'єднання" (ЛЕО, Луганськ).
До конкурсу із продажу 50% "Закарпаттяобленерго" були допущені компанії ЛЕО й "Енергетична Україна ТВ" (Київ).
Товариство з обмеженою відповідальністю "Енергетична Україна ТВ" контролюється російським підприємцем Олександром Бабаковим (група компаній VS Energy International), а ЛЕО володіє бізнесмен Костянтин Григоришин (група компаній "Енергетичний стандарт").
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас