Рівень 1,32 для євро - серйозна перешкода — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівень 1,32 для євро - серйозна перешкода

Фондовий ринок
256
Економіка США все ще сильно вразлива - незважаючи на останню сильну статистику щодо сектору зайнятості і промислового виробництва, цей факт визнав глава Федеральної резервної системи Бен Бернанке.
Він поки відклав убік рожеві окуляри і вважає, що незважаючи на позитивні макропоказники, перспективи і сектору зайнятості, і виробництва вельми туманні. Це новий для ринку образ Бернанке - монетарний політик зазвичай оптимістичний і пропонує виходи з ситуації, нехай іноді й абсурдні типу того самого розкидання грошей з гелікоптера.
На засіданні Бюджетного комітету Палати представників Конгресу США на цьому тижні Бернанке звернув увагу, що темпи інфляції в країні залишаться стриманими, оскільки і сегмент зайнятості, і попиту, і роздрібних продажів залишається занадто чутливим до будь-яких зовнішніх коливань. Що ж, це дійсно так: грудневі сплески активності як в ритейлі, так і в секторі праці були багато в чому пов'язані з фактором сезонності та різдвяними розпродажами - тепер же не виключено якщо не зниження ентузіазму, то явний боковик.
У цьому світлі вкрай цікаві п'ятничні дані щодо ставки безробіття в США, і оскільки ринок в цілому проігнорував статистику ADP (зайнятість у приватному секторі в січні +170 тис. проти прогнозу +185 тис.), то показник може вийти дещо слабшим від очікувань.
В цілому, позиція ФРС вже закладена в ціну долара США, хоча, як і раніше, продовжує тримати грінбека в напрузі. Щодо березневого ф'ючерсу на євро середньостроковий канал на денному графіку залишається зростаючим, а мета поточного руху бачиться в консолідації під рівнем 1,32. Згідно з технічними індикаторами, перший рівень підтримки для ф'ючерсу вже протестований, він проходить через рівень 1,3050. Перший рівень опору -1,3200. У цьому проторгованому каналі і проходять останні сесії - в інструменту немає зовнішніх сигналів ні для проходу вгору, ні для спуску вниз. Однак по теханалізу (беремо до уваги індикатор MACD і осцилятор стохастик на daily-графіку) рекомендуємо тримати довгі позиції до виходу значення індикатора стохастик із зони екстремумів (80 пунктів).
Аналітики МФХ FIBO Group
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас