Податкова запросила підприємців на "відверту розмову" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова запросила підприємців на "відверту розмову"

Казна та Політика
541
Під час цих заходів підприємці зможуть висловити свої побажання щодо організації роботи податкового відомства в 2012 році, обговорити спірні питання, з'ясувати формат співпраці з ДПСУ з урахуванням змін в законодавстві, які набули чинності з 1 січня 2012 року.
При цьому глава Державної податкової служби закликав представників бізнесу бути відвертими.
"Нам не потрібні формальні заходи типу "партзборів". Я акцентував увагу своїх колег на тому, що це має бути живе спілкування. У форматі прямих відповідей на гострі запитання, жвавої дискусії, плідного пошуку компромісів. Нам необхідно відчувати настрої підприємницького співтовариства, їх очікування, щоб грамотно планувати свою роботу відповідно до їх потреб", - підкреслив О. Клименко.
Керівник податкового відомства запевнив, що всі отримані пропозиції та зауваження будуть ретельно вивчені як у регіонах, так і центральним апаратом ДПСУ.
"Графік зустрічей - відкритий. І я прошу всіх підприємців, кому є що сказати, прийти на відверту розмову з податківцями в своєму регіоні. Тому що замовчування проблем ніколи не допомагало їх вирішити", - підсумував Олександр Клименко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас