ПР звернулася Генпрокуратуру і СБУ зі скаргою на хакерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР звернулася Генпрокуратуру і СБУ зі скаргою на хакерів

Кримінал
4852
Партія регіонів просить Генеральну прокуратуру і Службу безпеки України провести ретельне розслідування фактів хакерських атак на її партійний сайт і дати їм відповідну правову оцінку.
Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, політична сила засуджує дії хакерів і розцінює їх як акт "інформаційного тероризму і спробу створити в Інтернеті хаос".
"Очевидно, мета у цих деструктивних сил - одна: методом інформаційного тероризму створити в Інтернет-співтоваристві хаос, затвердити в демократичному середовищі принцип права сили, тим самим вселити всім користувачам Інтернету нестабільність і невпевненість у надійності соціальних комунікацій", - йдеться в заяві.
На думку регіоналів, причиною блокування роботи їхнього сайту стало "небажання окремих груп користувачів дотримуватися законних прав авторів і в першу чергу - українських авторів - поетів, композиторів, співаків, журналістів".
"Ідеологія цих кібертерористів - сваволя, хижацтво і злодійство. Їхні методи - піратство, грабіж і беззаконня", - сказано в повідомленні.
Крім того, в заяві Партії регіонів також наголошується, що DOS-атаки порушують конституційні права і свободи людини.
Нагадаємо, вчора після серії DOS-атак була паралізована робота сайтів центральних органів влади. Зокрема, не працювали або працювали з перебоями сайти Партії регіонів, президента України, МВС, СБУ, служби спецзв'язку і так далі. Хакерські атаки почалися відразу після закриття файлообмінника ex.ua.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас