Друга за розміром туристична агенція України обрала Amadeus провідним технологічним партнером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Друга за розміром туристична агенція України обрала Amadeus провідним технологічним партнером

573
Компанія "Пілот" та "Амадеус Україна" закінчили комплекс заходів, що забезпечують міграції та перехід агенції до використання системи Amadeus
Київ, 30 Січня 2012: Компанії "Амадеус Україна", представництво провідного технологічного провайдера та процессінгового оператора для світової індустрії туризма та авіаперевезень, та "Пілот", друга найбільша агенція з продажу авіаквитків та туристичних послуг України, оголосили про закінчення комплексу заходів, що забезпечили повну міграції агенції до глобальної системи бронювання бронирования Amadeus. Таким чином, компанія "Пілот" обрала Amadeus провідним технологічним провайдером для розвитку свого бізнесу.
В результаті міграції, було закінчено успішно завершено комплекс заходів, що забезпечили перехід офісів та філій агенції "Пілот" до масштабного використання системи бронювання авіа та залізничних квитків, готельних послуг, послуг з оренди автомобілів. За короткий термін було проведено навчання більш ніж 50 співробітників компанії.
Для клієнтів компанії "Пілот" - українських мандрівників, міграція операцій агенції в Amadeus гарантує розширення спектру послуг, що надає агенція, та покращення якості обслуговування клієнтів на всіх етапах подорожі.
Віктор Вігант, регіональний директор компанії "Пілот" прокоментував: "Угода з Amadeus є ключовим етапом у розвитку, як офісних так і інтернет продаж нашої компанії. Охоплення Amadeus максимального набору рішень в тревел сегменті, сподіваюсь, дозволить нам сформувати нові пропозиції для наших клієнтів та оптимізувати витрати, що пов’язані із дистрибуцією наших послуг. Компанія "Пілот" придає величезне значення впровадженню інноваційних проектів та вдосконаленню якості обслуговування клієнтів, саме тому ми раді співпраці з Amadeus".
"Ми високо цінуємо партнерство з компанією "Пілот", а також можливість надати агенції всі переваги портфоліо наших рішень, - заявив Олексій Муровцев, директор "Амадеус Україна", - Amadeus постійно розвиває свої рішення та забезпечує агенції провідними технологіями в галузі бронювання туристичних послуг ті автоматизації бізнес-процессів. Використання компанію "Пілот" рішень Amadeus, дозволить надати пасажирам нові туристичні послуги та розвивати взаємодію із національними та іноземними перевізниками".
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас