Кращому стадіону України "Донбас Арені" - кращу систему бюджетування! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кращому стадіону України "Донбас Арені" - кращу систему бюджетування!

676
ГК "ІНТАЛЄВ" повідомляє про успішне завершення проекту з автоматизації управлінського обліку та бюджетування для одного з кращих стадіонів Європи - "Донбас Арена".
Вирішальним фактором для топ-менеджменту "Донбас Арени" при виборі компанії "ІНТАЛЄВ" став успішний досвід співпраці ФК "Шахтар" з експертами компанії за аналогічним проектом в 2005 році. Також характеристики самого програмного продукту "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент" найбільш повно відповідали вимогам компанії.
В рамках проекту була актуалізована фінансова структура, розроблена єдина облікова політика для всіх напрямків діяльності "Донбас Арена", описаний і автоматизований бізнес-процес "Планування" та інші ключові для компанії бізнес-процеси, розроблена структура електронного архіву, налаштовані управлінські звіти, що дозволяють проводити план-фактний аналіз діяльності.
Передача експертами "ІНТАЛЄВ" методології фінансового управління та навчання команди Замовника в ході проекту, дозволить фахівцям "Донбас Арени" надалі самостійно розвивати налагоджену систему для задоволення зростаючих потреб стадіону.
Коментар Бакая Богдана, фінансового директора "Донбас Арена":
"Завдяки системі "ІНТАЛЄВ: Корпоративний менеджмент" ми значно спростили процес бюджетування, а також якісно структурували процедури контролю фактичного виконання планів. В системі налаштовані правила управлінського обліку, що дозволяють оперативно приймати рішення по всіх напрямах діяльності"
ізнатися більше про хід, результати та ефекти проекту можна за посиланням.
Довідка про компанії:
Група компаній "ІНТАЛЄВ" - міжнародна консалтингова компанія, що спеціалізується на впровадженні сучасних автоматизованих систем управління бізнесом: фінансове, стратегічне, процесне управління. Виконано понад 800 проектів.
Стадіон "Донбас Арена" - суперсучасний футбольний стадіон у Донецьку, побудований в 2009 році, розрахований на 51 504 глядачів. Першим в Україні та Східній Європі стадіон був спроектований і побудований відповідно до стандартів УЄФА для стадіонів категорії "Еліт".
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас