Точка зору: МВФ надасть Україні кредит тільки після виборів до Ради — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: МВФ надасть Україні кредит тільки після виборів до Ради

357
Мова йде про не дуже благополучну апаратну співпрацю на рівні тих самих технічних місій, які теж вже ситі по горло українськими фортелями.
Як повідомляють ZN.UA джерела, знайомі з ходом процесу, МВФ-ські функціонери не надто шанують зараз офіційний Київ. І причина тут не тільки в позиції нинішнього директора-розпорядника або справі Тимошенко.
Останній приклад - терміновий візит Тігіпка і Ярошенка до Вашингтона на початку листопада якраз по ходу перебування в Києві цілком уповноваженої на проведення переговорів місії.
"Це ж вам не власні "тертя" з Москвою, в яку одні чиновники їдуть з офіційними, а інші - з реальними директивами", - пише автор.
З оглядкою на все вищесказане можна зробити песимістичний прогноз про відновлення фінансування Києва з боку МВФ тільки після осінніх парламентських виборів.
"Адже тільки після них, швидше за все, таки відбудеться підвищення газових і інших тарифів. А інтереси "широких мас електорату" виявляться в результаті в черговий раз обдуреними, при цьому горезвісна майнова і соціальна нерівність посилиться", - резюмує він.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас