Мер Немирова збив на зебрі працівника СБУ і втік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер Немирова збив на зебрі працівника СБУ і втік

Кримінал
825
У Вінницькій області мер міста Немирів Олександр Качур увечері 23 січня на автомобілі збив одного з керівників обласного управління Служби безпеки України і зник з місця ДТП.
Про це начальник Управління МВС України у Вінницькій області Валерій Нонік повідомив сьогодні, 27 грудня, на прес-конференції, передає УНІАН.
"Інцидент стався на переході. Він (один з керівників СБУ) був не на службі, зустрічав з поїзда свою дружину і йшов разом з нею до автомобіля. Далі, що і як сталося - з'ясовується. Я на місце приїхав пізніше", - сказав Нонік.
За його словами, зараз законність всіх матеріалів справи вивчає прокуратура.
"Всі матеріали щодо цього вивчає прокуратура - він (водій) з місця пригоди зник, ми навіть не знали, який був номер машини, потім ми з'ясували, що це дійсно мер міста Немирова Качур, він не відмовляється від своїх порушень", - сказав Нонік.
Начальник міліції відзначив, що за результатами перевірки буде вирішуватися питання про порушення кримінальної справи. "Які травми отримав потерпілий, поки сказати не можу. Йому не викликали швидку допомогу, а іншою машиною відразу ж відвезли до лікарні", - додав Нонік.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас