Янукович: Україна має значний потенціал в сфері альтернативної енергетики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна має значний потенціал в сфері альтернативної енергетики

Енергетика
371
Гарантування енергобезпеки є основним чинником побудови нової енергетичної архітектури України. Про це заявив Президент України Віктор Янукович у своєму виступі на сесії Світового економічного форуму "Нова енергетична архітектура: можливе та ефективне перетворення", передає прес-служба Президента.
Глава держави висловив переконання, що інтеграція України в енергетичний простір Європи повинна сприяти зміцненню енергобезпеки регіону. Янукович також підкреслив, що Україна і надалі залишатиметься надійним партнером у сфері транзиту вуглеводнів.
За словами Президента, Україна, крім того, зацікавлена у розвитку конструктивного та взаємовигідного співробітництва з усіма партнерами щодо формування нових енергетичних транспортних коридорів. Глава держави звернув окрему увагу на значний невикористаний потенціал України у сфері альтернативної енергетики.
Президент висловив упевненість, що спільними зусиллями вдасться здійснити ефективне перетворення існуючої архітектури енергетики в Європі на нову і дієву модель.
Нагадаємо, Янукович в одному зі своїх виступів на форумі заявив, що підвищення енергоефективності та диверсифікація джерел енергопостачання важливі для економіки України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас