Коротко про USD/CAD і AUD/USD. Американський премаркет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коротко про USD/CAD і AUD/USD. Американський премаркет

Валюта
299
Ну чи не жарт? Вчора автор прогнозував, що є сенс EUR/USD дотягнутися до 1,3174, а дотяглися сьогодні...
Європейці чудити продовжують. Гаразд. Будемо вважати так: краще пізно, ніж ніколи. Може, зростання EUR/USD пов'язане зі зростанням індексу довіри споживачів у Франції (на 1 п.)? Чи до зростання індексу в Німеччині (на 0,1 п.)? Чи на Форумі в Давосі реєструються успіхи Єврозони у вирішенні проблем? А, може, якісь хедж-фонди бавляться? Чи маркетмейкери розчищають завали стопів?
Подивимося на AUD/USD. Куди ж діватися парі? Якщо захочуть проторгувати рівень 1,0700, то можуть дотягнутися до 1,0723. Там, де зараз пара знаходиться, орудують тільки організатори ринку. Або, як прийнято говорити, брокери розвантажують позиції... Це приблизно як вантажники вагони розвантажують на товарній станції. Але такі вагони зазвичай в глухий кут заганяють.
Водночас що коїться з USD/CAD? Пара досягла області захисту маркетмейкерів, представленої Put-рівнями 1,0000 - 1,0101 (орієнтири: 0,9970 - 1,0022). Зазвичай з таких областей вискакують як ошпарені. Є сенс опинитися вище рівня 1,0204. Інакше після 3 лютого погані справи будуть... Але тоді навіщо великі очікування пов'язані з діапазоном 1,0000 - 1,1236?
Навіщо? Взагалі це хитре питання. Люди, часом, не можуть відповісти на нього навіть в простій ситуації. А тут - великі гравці, з великими грошима... Що у них на думці? Повернемося до AUD/USD і USD/CAD. Дані валютні пари перебувають у значній кореляції з фінансовими інструментами товарного ринку, а через них - з фондовими індексами. Де перебувають американські - відомо.
Єдина обставина, яка створює перешкоди - Давос. Не личить якось.
Олена Кашина, аналітик МФХ FIBO Group
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас