Під Москвою вкрали фуру з телефонами на майже 3 мільйони дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Москвою вкрали фуру з телефонами на майже 3 мільйони дол.

Кримінал
306
У Московській області злочинці у формі співробітників ДПС та їхні спільники викрали фуру з мобільними телефонами на суму 100 мільйонів рублів (понад 3 мільйони доларів).
Про це повідомляє Управління інформації та громадських зв'язків Головного управління МВС по регіону, передає bfm.ru.
Напередодні до чергової частини відділу МВС по Клинському району звернувся 36-річний житель Виборга, водій великовантажного автомобіля Volvo, що належить фінській компанії Nokia. Він повідомив, що вранці цього дня на 77 кілометрі автодороги "Росія" двоє невідомих у формі співробітників ДПС зупинили його автомобіль "під надуманим приводом".
Потім до фури на автомобілі "Баргузин" під'їхали четверо зловмисників. Злочинці почали погрожувати зброєю двом водіям, інспектору відділу з супроводу вантажів Виборзької митниці, а також 2 співробітникам ПОП, які охороняли вантаж на автомобілі ВАЗ-2115. Потім зловмисники безперешкодно викрали обидві машини і вантаж.
Співробітниками 1 батальйону ДПС "Північний" вдалося затримати вкрадену фуру на 56 км автодороги "Росія", нею керував 31-річний безробітний житель Івановської області. За підозрою у скоєнні цього злочину був також встановлений і затриманий 25-річний житель Химок, поліція продовжує розшук його співучасників. Вантаж в результаті цих подій не постраждав.
Слідчий відділ при ОМВС Росії по Клинському району порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого пунктом "а" частини 4 статті 162 КК РФ ("розбій, вчинений організованою групою").
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас