Акімова доручила регіональним комітетам з економічних реформ підготувати план дій на 2012 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акімова доручила регіональним комітетам з економічних реформ підготувати план дій на 2012 рік

Казна та Політика
164
Кожен регіональний комітет з економічних реформ в 2012 р. повинен у місячний термін підготувати свій регіональний план дій. Про це сьогодні, 25 січня, під час засідання комітету з економічних реформ в Київській міській державній адміністрації (КМДА) заявила заступник глави Адміністрації Президента (АП) Ірина Акімова, передає кореспондент РБК-Україна.
"Те рішення, яке було прийнято на комітеті - кожному регіону, кожному регіональному комітету запропонувати в місячний термін деталізувати ті завдання, які вирішуються цим регіоном в рамках програми, це рішення є дуже важливим, тому що воно, по-перше, дозволить завдання "помацати руками", і взагалі, поліпшити і поглибити, розширити і додати. Кожен регіон повинен буде конкретно сказати, що він планує зробити в цьому напрямку", - зазначив заступник голови АП.
За словами Акімової, такі регіональні плани є найнеобхіднішою умовою імплементації економічних реформ в країні.
"2012 рік - його акцент на імплементації економічних реформ, тих рішень, які готувалися в 2011 р., і зрозуміло, що імплементація реформ не може здійснитися ефективно на центральному рівні без тісної зв'язки центральної влади з регіональною, з місцевим самоврядуванням. Тому роль і відповідальність регіональної влади повинні підвищитися", - підкреслила Акімова.
Нагадаємо, 11 січня Президент України Віктор Янукович доручив Ірині Акімовій проконтролювати початок процесу втілення реформ, що реалізуються в регіонах України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас