Пенсійний фонд виплатив пенсії українцям, які живуть за кордоном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд виплатив пенсії українцям, які живуть за кордоном

Казна та Політика
573
За минулий рік Пенсійний фонд України виконав свої міжнародні зобов'язання з виплати пенсій за кордон та іноземних пенсій в Україні.
Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Пенсійного фонду.
За міжнародними зобов'язаннями України за звітний період управлінням міжнародного співробітництва забезпечено своєчасну виплату пенсій у 19 країн світу громадянам України, які живуть за кордоном, на суму 1 мільйон 280,16 тисяч доларів і 971,83 тисяч євро.
Пенсіонерам іноземних держав, які живуть в Україні, згідно з міжнародними договорами здійснено виплату пенсій на суму 2 мільйони 277,27 тисяч доларів и 342,06 тисяч євро.
Від Пенсійного фонду Російської Федерації надійшло 65,72 млн грн. громадянам України, які працювали в районах Крайньої Півночі та місцевостях, прирівняних до районів Крайньої Півночі.
Здійснено виплату компенсаційних сум військовослужбовцям, які стали інвалідами, а також членам сімей військовослужбовців, загиблих при виконанні обов'язків військової служби у складі Миротворчих Сил ООН, на суму 50 тис. доларів.
Здійснювалася робота з підтвердження страхового (трудового) стажу, набутого громадянами на території України. Закордонним установам Болгарії, Іспанії, Російської Федерації, Словаччини, Угорщини, Чехії підготовлено та надіслано 2687 формулярів-довідок про підтвердження страхового (трудового) стажу українським громадянам, які живуть за кордоном.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас