Fitch присвоїло облігаціям Харкова на 99,5 млн грн фінальний рейтинг "B" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch присвоїло облігаціям Харкова на 99,5 млн грн фінальний рейтинг "B"

Казна та Політика
154
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло випуску внутрішніх облігацій міста Харкова на 99,5 млн грн із погашенням 8 грудня 2014 фінальний довгостроковий рейтинг у національній валюті "B" і фінальний довгостроковий рейтинг за національною шкалою "AA-(ukr)", повідомляється в прес-релізі агентства в понеділок.
Як повідомлялося, Харківська міськрада 17 серпня 2011 р. прийняла рішення про розміщення трирічних облігацій серії "D" з метою фінансування ремонту та реконструкції доріг в рамках підготовки міста до проведення Євро-2012.
Цінні папери випущені в бездокументарній формі номіналом 1 тис. грн. Їх розміщення проходило на фондовій біржі "Перспектива" (Дніпропетровськ) у період з 12 по 30 грудня 2011 року. Андеррайтерами випуску виступили ТОВ "Фондова компанія "Фінекс-Україна" (Харків) та ПАТ "ВТБ Банк" (Київ).
Відсоткова ставка за облігаціями встановлена на рівні 15% річних, купон погашається щокварталу.
Раніше міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service присвоїло випуску облігацій Харкова попередній рейтинг (P) В2. Крім того, 22 липня 2011 р. міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгострокові рейтинги міста Харкова в іноземній і національній валюті на рівні "B", а також короткостроковий рейтинг в іноземній валюті на рівні "B" і національний довгостроковий рейтинг на рівні "AA-(ukr)". Прогноз по довгострокових рейтингах міста - "стабільний".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас