Янукович: Винуватці кабальних газових угод повинні відповідати перед народом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Винуватці кабальних газових угод повинні відповідати перед народом

Енергетика
515
Винуватці кабальних для України газових угод, через які держава зазнає як економічних збитків, так і змушена розраховуватися за боргами, повинні нести відповідальність, заявляє президент України Віктор Янукович.
"Україна стала заручником кабальних газових угод, підписаних в 2009 році, за рахунок яких країна зазнає величезних, мільярдних збитків... Нам залишився великий зовнішній борг.
Без перебільшення скажу, що ці угоди, ці борги склали реальну загрозу національній безпеці України. І ті, хто незалежно від посад, підштовхував Україну до прірви, повинні нести відповідальність перед українським народом", - сказав Янукович на урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності та Свободи України в неділю, виступаючи в Національному палаці мистецтв України в Києві.
Нагадаємо, сьогодні, 22 січня, Україна святкує День Соборності та Свободи. Це свято відзначається щороку в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
Державним святом День Соборності України було встановлено Указом Президента від 21 січня 1999 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас