Банк "СІЧ": автоматизація "під ключ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "СІЧ": автоматизація "під ключ"

568
Наприкінці 2011 року спеціалісти компанії CS завершили масштабний проект комплексної автоматизації ПАТ Банк "СІЧ".
Компанія CS продовжує розвивати новий напрямок своєї діяльності. З недавніх пір компанія виступає не тільки як постачальник програмного забезпечення, але й пропонує своїм клієнтам постачання апаратного забезпечення. Одним із прикладів комплексної автоматизації став проект, здійсненний у банку "СІЧ".
"СІЧ" - молодий український банк, зареєстрований у травні 2011 року, має намір динамічно розвиватися та посісти гідне місце у банківському секторі України. "Ми обрали співробітництво з компанією CS, згідно результатів аналізу рейтингу програмних рішень, впроваджених в банках України, - заявив IT-директор банку "СІЧ" Олена Титаренко.– Продукти CS є загальновизнаними лідерами серед банківських автоматизованих систем. Крім того, на користь компанії свідчив позитивний досвід наших колег. Зі свого боку, можу сказати, що ми зробили правильний вибір: професійність співпрацівників CS та пильна увага до потреб замовника зробили наше співробітництво продуктивним".
Компанія CS забезпечила банк усім необхідним для успішного функціонування: від «заліза» до «софту». Спеціалісти компанії впровадили апаратне забезпечення (сервери віртуалізації, контролери домену, і т.ін.). Стосовно програмного забезпечення, то IT- департамент банку «СІЧ» віддав перевагу таким програмним продуктам CS, як АБС Б2, система інтернет-банкингу iFOBS, аналітична система CS::BI.
Крім того, спеціалісти CS провели комплекс робіт з налагоджування та підтримки програмного та апаратного забезпечення. Таким чином, проект було реалізовано комплексно: від постачання обладнання до запуску системи.
"Комплексне рішення "під ключ" - це серйозна перевага для банку-замовника,- впевнений директор компанії CS Дмитро Радченко. – По-перше, такий підхід виключає неузгодженість дій, які неминуче виникають, коли замовник має справи з декількома постачальниками. По-друге, вся відповідальність за дотримання строків полягає на одній компанії. Та, нарешті, висока якість здійсненного проекту може гарантувати тільки об’єднана команда".
Про компанію
Компанія CS працює на ринку інформаційних технологій вже більш ніж 14 років та спеціалізується на розробці, впровадженні, комплексному супроводженні та розвитку систем автоматизації для банків та страхових компаній. Сьогодні компанія CS займає лідируюче положення серед українських розробників банківського програмного забезпечення та є єдиним в Україні розробником банківського ПЗ, який має статус Oracle Platinum Partner. Компанія CS є розробником автоматизованої банківської системі Б2 та системи інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS. Більш детально про компанію CS тут.
Про банк
ПАТ Банк "СІЧ" зареєстрований Національним банком України у травні 2011 року. Згідно затвердженої стратегії розвитку банку, на протязі наступних 5 років заплановано відкриття відділень банку "СІЧ" у всіх обласних центрах України.
Пріоритетним напрямком діяльності банку є кредитування реального сектору економіки. З моменту відкриття банку проводиться активна робота пошуку інвестиційних проектів у всіх секторах економіки.
Номінальний капітал банку "СІЧ" складає 120 млн. грн.
В склад учасників Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, банк "СІЧ" увійшов 18 липня 2011 року.
Контакти:
PR-відділ
Компанія CS
pr@csltd.com.ua
www.csltd.com.ua
057 760 13 67
За матеріалами:
СіЕс Інтегра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас