Прокурор пропонує випустити Ландика під підписку про невиїзд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокурор пропонує випустити Ландика під підписку про невиїзд

Кримінал
580
У Ленінському районному суді Луганська почалося 18-е засідання суду у справі Романа Ландика. Судове слідство вже завершено, і сторони перейшли до дебатів.
Першою слово дали прокурору Олені Лісіциній. Вона заявила, що на фабулі справи зупинятися не буде, оскільки це було детально розглянуто під час засідань, і взялася за зачитування того, як все відбувалося. У матеріалі відображені свідчення всіх свідків і обох сторін, повідомляє Ирта-FAX.
Прокурор, враховуючи відшкодування матеріального збитку і відсутність обтяжуючих обставин, вважає можливим завершення справи без відбування покарання. Вона пропонує засудити Романа Ландика до трьох років позбавлення волі з відстрочкою виконання покарання на два роки і звільнити його в залі суду під підписку про невиїзд. Адвокати захисту попросили визнати Романа Ландика невинним і звільнити.
Нагадаємо, 4 липня 2011 р. вночі в ресторані "Баккара" у Луганську Роман Ландик побив Марію Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Ландик був затриманий в Краснодарі (РФ).
11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня про видачу Україні Ландика для притягнення до кримінальної відповідальності.
Під час судового засідання він зажадав для себе розстрілу. Він заявив, що все, що відбувається в суді "схоже на колективний психоз" і що в нього немає сил це терпіти. Напередодні підсудний заявив, що йому в камеру підсадили співробітника СБУ.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас