Печера в американській пустелі продається за півтора мільйони доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Печера в американській пустелі продається за півтора мільйони доларів

Нерухомість
392
Недалеко від містечка Бісбі, в штаті Арізона, розташований справжній печерний дім - Cave House. Спочатку за нього намагалися отримати мало не $3 млн, однак на сьогоднішній день власниця будинку в скелі готова задовольнятися скромнішою сумою.
Практичне житло в скелі, що зберігає прохолоду влітку і тепло взимку, було спроектовано і побудовано на замовлення чоловіка нинішньої власниці, ще в 1985 році, проте прекрасно збереглося до наших днів і майже не потребує ремонту. Як зазначає журнал Forbes, скелю довелося підривати, щоб розширити природну печеру. До робіт залучали дипломованого гірничого інженера, який допоміг зміцнити кам'яні склепіння.
Інтер'єр будівлі практично повністю витриманий у стилі кантрі. У більшості приміщень - скельні або цементні стелі, підлоги викладені керамічною плиткою або кам'яними плитами, а стіни і ніші обвішані гобеленами і килимами або повиті буйною рослинністю. У будинку є кілька спалень, дві повноцінні ванні кімнати з джакузі, солярій, бібліотека, простора вітальня з каміном, сучасна кухня і сонячна їдальня на вісім осіб. Для тих, хто прагне максимального усамітнення, знайдуться окремий кабінет, кімнатка для медитацій та занять йогою.
Оскільки Cave House розташований на висоті 1600 метрів над рівнем моря, з його вікон і з тераси відкриваються величні краєвиди на Гранд-Каньйон. Загальна площа будівлі, яка наполовину заходить у скелю, становить 277 кв.м. Крім будинку в розпорядженні покупця будуть ділянка землі на 15 га, невеликий будиночок для гостей, басейн, гараж, криниця з питною водою і патіо. По цей бік океану схожі будинки можна купити тільки в Альпах.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас