Янукович підпише план реформ на 2012р на наступному тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович підпише план реформ на 2012р на наступному тижні

526
Президент України Віктор Янукович на наступному тижні підпише Національний план реформ на 2012 рік і покладає відповідальність за його виконання на владу на місцях.
"2012 рік - початок здійснення початих в 2010-2011 роках реформ у регіонах, тобто їх імплементація. І ви будете їх виконувати і нести відповідальність, щоб ці реформи поліпшували життя людей", - сказала Янукович на зустрічі із головами райдержадміністрацій.
Він підкреслив, що всі реформи, які будуть зазначені в Національному плані, спрямовані на поліпшення життя людей.
Зокрема, президент назвав будівництво перинатальних центрів, оптимізацію виділюваних на медицину коштів, перехід до страхової медицини, дерегуляцію.
Глава держави визнав, що на початку року влада на місцях зможе зіштовхнутися з недостатнім бюджетом розвитку, необхідного для підтримки існуючих і будівництва нових об'єктів соціальної сфери, житлово-комунального господарства. "Але ми бачимо, як знайти гроші. Домовилися, що за підсумками першого кварталу, швидше за все, переглянемо бюджет", - сказав Янукович.
Раніше голова президентської адміністрації Сергій Льовочкін відзначав, що Національний план реформ на 2012 рік є "дуже детальним і конкретним" документом і буде містити близько 300 стр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас