Азаров прогнозує відкриття тролейбусного маршруту між Києвом й Ірпенем Київської області до 2013 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров прогнозує відкриття тролейбусного маршруту між Києвом й Ірпенем Київської області до 2013

171
Прем'єр-міністр Микола Азаров прогнозує відкриття тролейбусного маршруту між Києвом й Ірпенем (Київська область) до кінця 2012 року.
Про це він сказав під час ознайомлення з однією з ділянок дороги Київ - Ірпінь.
"Далі пустимо нею (дорогою) тролейбус, доведемо до ладу електролінії, і в травні дорогу буде повністю відкрито для руху вантажного автотранспорту, і я думаю, що за цей рік зробимо проектно-кошторисну документацію, і під кінець року запустимо лінію тролейбуса", - сказав Азаров.
Говорячи про дорожню інфраструктуру, прем'єр повідомив, що в 2011 році відремонтовано й побудовано понад 2 тис. км доріг, що набагато більше, ніж у попередні роки.
"У рази більше, ніж у попередні роки, але, з іншого боку, із всіх районів нашої величезної країни приходять листи, люди кажуть, що (загалом) погані дороги і їздити неможливо, що теж правда, тому що 2000 км доріг побудували, а всього в нас 180 тис. км доріг", - сказав Азаров.
Він зазначив, що якщо нинішніми темпами оновляти дорожню інфраструктуру, то буде потрібно 90 років для будівництва всієї необхідної дорожньої інфраструктури.
На думку прем'єра, для того щоб зробити українські дороги відповідними до європейського рівня, необхідно будувати, як мінімум, по 10 тис. км доріг щорічно.
Як повідомляло агентство, Азаров прогнозує початок будівництва другої кільцевої дороги навколо Києва в 2012 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас