Євродепутат: Україна і Польща забрели у темну вулицю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євродепутат: Україна і Польща забрели у темну вулицю

5337
Депутат Європейського парламенту від Польщі Марек Сівець прогнозує складні відносини між Україною і Польщею в 2012 році.
Як передає кореспондент УНІАН у Польщі, таку думку депутат, що входить до складу групи соціал-демократів (S&D), висловив у своєму блозі.
"Україна. Рік не буде простим, оскільки забрели в темну вулицю. Ми і вони. Відомо чому. Не виглядає так, що незабаром з'являться причини для зміни нинішньої ситуації", - написав Сівець.
"Що ж робити? Якщо у справі Юлії Тимошенко відкритий тиск не дав результату, слід подумати, що можна зробити неявними методами...", - вважає євродепутат.
Сівець зазначив, що майбутнє України буде залежати від того, якими будуть парламентські вибори восени 2012 року, зауваживши, що представники Польщі мають брати активну участь у наглядових місіях. На його думку, у разі фальсифікацій на цих виборах Україна втратить можливість отримати перспективу членства в ЄС. "Звинувачення у фальсифікаціях однозначно виключать наших сусідів з гри за Європу", - написав євродепутат.
Як повідомляв УНІАН, після саміту Україна-ЄС в грудні минулого року Сівець висловив думку, що Євросоюз не підпише з Україною Угоду про асоціацію до запланованих на осінь парламентських виборів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас