Міністр визнає: Часто спілкування влади з народом - "розмова глухого з німим" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр визнає: Часто спілкування влади з народом - "розмова глухого з німим"

2440
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, колишній губернатор Донецької області Анатолій Близнюк визнає, що часто спілкування влади з народом - це "розмова глухого з німим".
Про це він пише у своєму блозі в інтернеті, підбиваючи підсумки минулого 2011 року.
Близнюк зазначає, що 2011 рік був для нього "строкатим, добрим чи поганим - не можна сказати; точно не був одноманітним і спокійним".
"Можливо, через деякий час я оціню його, як рік особистого розвитку. В ньому було достатньо цікавих зустрічей і різних подій. Минулий рік змусив мене на багато що подивитися по-іншому, по-новому", - зізнався міністр.
Він підкреслив, що з переходом на роботу до Києва став більше "цінувати команду" і хотів би бачити в особі народу однодумців.
"Працюючи в Києві, ще більше починаєш цінувати команду. Мало самому просто знати проблему, навіть недостатньо того, що ти сам знаєш, як її вирішити. Дуже важливо мати команду, справжніх професіоналів у своїй справі. Але найголовніше - це однодумці в особі народу, громади", - зазначив Близнюк. При цьому він додав: "Давайте чесно скажемо, що, на жаль, єдиної команди, що вирішує проблеми, в суспільстві ми не маємо, поки немає. Влада намагається робити реформи, народ пробує сказати свою думку, але найчастіше це нагадує розмову глухого з німим. Саме тут, у столиці, більш гостро це розумієш".
Міністр зазначив, що у влади з народом повинен бути "конструктивний діалог".
"Можливо, не всі повірять у щирість написаного, але я істинно вірую в наше громадянське суспільство. В відповідальну громадянську позицію, яка починається з дому... Своє завдання, як фахівця, я бачу, розуміючи проблему, запропонувати оптимальний варіант вирішення і виходити з цим до наших громадян. Для того щоб люди перейнялися цим і разом з нами вирішували б наші проблеми...", - написав у своєму блозі Близнюк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас