Скільки коштує візит Діда Мороза і Снігуроньки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує візит Діда Мороза і Снігуроньки

427
Для тих, хто як і раніше вірить у казку, головним подарунком на Новий Рік стане несподіваний візит Діда Мороза та Снігуроньки. Найекономніший варіант: одягти костюм на тата чи друга сім'ї. Прокат обійдеться в середньому від ста гривень. Якщо дитина доросла або боїтесь, що вона вас упізнає, можна звернутися до фірми чи приватних осіб, які надають подібні послуги. Знайти їх легко в газетах та інтернеті. Дійство триває близько 30 хвилин. За цей час гості послухають вивчені дитиною вірші, пограють у загадки. Можливо, вам покажуть невеличку виставу та вручать подарунки, придбані заздалегідь. Ціни на такі послуги в столиці варіюються від чотирьохсот до двох тисяч гривень. Велику різницю у вартості пояснюють різноманітністю святкових програм та майстерністю гри акторів.
Дарина Попович, актриса: "На самом деле все еще зависит от того сколько детей и что там делать. Наши или не наши подарки. Где находится заведение".
Можна покликати казкових персонажів до дитсадка чи школи. Це коштуватиме від п'ятисот до тисячі гривень. Дорослі також замовляють дорогих гостей на корпоративи. Там ціни інші.
Дарина Попович, актриса: "Проведение крупного мероприятия начиная с 25 по 30-е я одна стою от двух с половиной тысяч. Все зависит от времени работы, приписываю ли я сама сценарий или работаю по готовому. Плюс конкурсы, атрибуты".
А з 30 грудня ціни зростають. У новорічну ніч виступ обійдеться на 70% дорожче
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас