Кабмін заблокував ініційоване "Укрзалізницею" підвищення тарифів у приміських поїздах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін заблокував ініційоване "Укрзалізницею" підвищення тарифів у приміських поїздах

156
Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв скасував рішення "Укрзалізниці" про підвищення вартості проїзду в приміських електропоїздах, повідомили Корреспондент.biz в Кабміні.
Як він заявив у коментарі для журналістів, рішення підвищувати вартість проїзду не було обґрунтованим, і його не погодили з Кабінетом Міністрів України.
Андрій Клюєв доручив Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Держфінінспекції і Нацдержслужбі провести службове розслідування про порядок прийняття даного рішення компанією Укрзалізниця.
Перший віце-прем'єр-міністр також повідомив, що в першому кварталі 2012 року на одному із засідань уряду планується розгляд інформації про програму розвитку приміського залізничного транспорту України.
Нагадаємо, державна адміністрація залізниць України, Укрзалізниця, планувала підвищити тарифи у приміському сполученні.
Так, з метою більш повного відшкодування витрат, пов'язаних із забезпеченням якісного обслуговування пасажирів у приміському сполученні, з 12 січня 2012 року з Дніпропетровської, Криворізької, Запорізької та Кримської дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці мали бути введені в дію нові тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом приміського сполучення.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас