ЄС терміново чекає роз'яснень від української влади щодо ситуації з Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС терміново чекає роз'яснень від української влади щодо ситуації з Тимошенко

Кримінал
671
ЄС хоче прозорих рішень щодо утримання колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, а також роз'яснень від української влади.
Про це заявив прес-секретар Верховного представника ЄС з питань спільної зовнішньої політики та політики безпеки Майкл Манн.
"ЄС взяв до уваги повідомлення про те, що Тимошенко переводять у колонію в Східній Україні. Виходячи з сильної міжнародної стурбованості, яка вже існує навколо цієї справи, ми закликаємо владу забезпечити, щоб рішення щодо умов утримання пані Тимошенко приймалися прозоро і відповідно до існуючих міжнародних стандартів", - сказав він.
"ЄС терміново чекає роз'яснень від української влади", - сказав Манн.
Він ще раз підкреслив занепокоєння з приводу ризику наявності політично-мотивованої юстиції в Україні, зазначивши, що справа Тимошенко є найбільш кричущим прикладом цього.
Прес-секретар Верховного представника ЄС з питань спільної зовнішньої політики та політики безпеки також нагадав, що ЄС вже заявляв про те, що процес проти Тимошенко не відповідав міжнародним стандартам щодо чесного прозорого та незалежного юридичного провадження.
Як повідомлялося, сьогодні стало відомо про те, що Тимошенко була етапована із СІЗО в Качанівську жіночу колонію №54 Харкова.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас