Янукович доручив розслідувати пограбування банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович доручив розслідувати пограбування банків

Кримінал
777
Президент України Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку та голові СБУ Валерію Хорошковському вжити вичерпних заходів з розслідування пограбувань банківських установ у Донецьку та Ізмаїлі, пише Інтерфакс-Україна.
Як повідомляє прес-служба глави держави в четвер, доповісти про роботу керівники МВС і СБУ повинні до 3 січня 2012 року.
Захарченку також доручено забезпечити невідкладні комплексні заходи щодо посилення охорони правопорядку, передусім, щодо особистої безпеки громадян.
Крім того, президент доручив голові НБУ Сергію Арбузову і керівнику МВС в установленому порядку вжити невідкладних заходів щодо посилення охорони приміщень банків, безпеки перевезень та інкасації готівки.
Про виконану роботу вони повинні доповісти главі держави до 31 грудня цього року.
Нагадаємо, в четвер після обіду в центрі Донецька сталося пограбування відділення ПриватБанку, під час якого загинули п'ятеро осіб.
Як повідомляє прес-служба фінустанови, всі загиблі - співробітники банку. У МВС України також уточнили, що один із загиблих - співробітник приватної охоронної фірми.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас