Київські продавці газет пригрозили страйком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські продавці газет пригрозили страйком

321
Київські продавці преси знову готуються до страйку. Причиною цього стало те, що вчора на сесії Київської міської ради депутати так і не прийняли рішення щодо впорядкування торгівлі в МАФах, яке дало б можливість їм спокійно працювати.
"Нам вже півроку обіцяють, що приймуть рішення і видадуть документи. Але віз і нині там. Обіцяли, що продавців преси звільнять від сплати пайового внеску, потім - що зроблять його мінімальним", - заявив у коментарі газеті Сегодня глава Асоціації преси Олексій Бабанський.
"Але, за нашими даними, на закритому засіданні в мерії був представлений проект, за яким ми повинні в рік платити 7500 грн. внеску, 5600 грн. за паспорт, та ще оплачувати погодження з "Київгазом", "Київводоканалом". Для нас це дорого. До того ж збираються не пускати пресу, як і всі МАФи, в зону НСК, до переходів і метро", - додав він.
У той же час голова тимчасової комісії щодо МАФів, депутат Юрій Дмитрук запевнив, що до кінця лютого проблема буде вирішена: "Я обіцяю, що до кінця лютого ми рішення приймемо. І свої обіцянки для продавців преси виконаємо, вони будуть спокійно працювати".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас