Тимошенко відмовилась від медогляду. Лікарі кажуть, їй стало легше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко відмовилась від медогляду. Лікарі кажуть, їй стало легше

307
Комісія Міністерства охорони здоров'я відзначає поліпшення здоров'я колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко і рекомендує їй розширити руховий режим. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної пенітенціарної служби.
"За результатами відвідання Юлії Тимошенко членами медичної комісії складено відповідний акт, в якому зазначено певне поліпшення стану її здоров'я, а також вкотре рекомендовано поступове розширення рухового режиму", - сказано в ньому.
За даними відомства, 28 грудня в Лук'янівському слідчому ізоляторі Києва медична комісія, до складу якої увійшли фахівці Міністерства охорони здоров'я (2 доктори і 3 кандидати медичних наук), представники апарату пенітенціарної служби та начальник медико-санітарної частини СІЗО, запропонувала Тимошенко провести медичний огляд та обстеження, зокрема неврологом, нейрохірургом та лабораторне дослідження крові.
Пенітенціарна служба зазначає, що екс-прем'єр від цього відмовилася. При цьому, за даними відомства, на прохання Тимошенко було проведено інструментальне обстеження та здійснена консультація лікарем-ендокринологом. "Патології не виявлено", - сказано в повідомленні.
На даний момент Тимошенко перебуває в медико-санітарній частині СІЗО.
Як повідомлялося, раніше Пенітенціарна служба зазначала, що стан здоров'я Тимошенко залишається без змін. 20 грудня відомство заявило про відмову Тимошенко бути присутньою на засіданні Апеляційного суду Києва, де розглядається апеляція на рішення Печерського районного суду Києва, яким вона була засуджена до 7 років позбавлення волі за перевищення влади при укладанні газових контрактів з Росією, через больовий синдром в хребті.
У свою чергу Державний обвинувач у кримінальній справі проти Тимошенко щодо газових контрактів з Росією Лілія Фролова не вірить, що у екс-прем'єра великі проблеми зі спиною. Колишній міністр охорони здоров'я Микола Поліщук раніше відзначив наявність патологічних змін хребта колишнього прем'єр-міністра.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас